Jachthavens

Herkent u dit?

Beste jachthavenbeheerder/havenmeester,

U bent ongetwijfeld allen bekend met het feit dat wanneer aanlegsteigers vrij zijn of ze net zijn schoongemaakt voor het aankomende vaarseizoen, er een grote kans bestaat dat eenden en ganzen het weer zeer snel vies maken door hun uitwerpselen.

Wilt u dit niet?

Zoals u weet, zitten eenden en ganzen graag op vrije steigers en vingerpieren aangezien ze een goed overzicht willen hebben met het oog op gevaar. Het gevolg is dat de eenden en ganzen na verloop van tijd de vrije steiger(s)/ vingerpier(en) als een prettige en overzichtelijke verzamelplaats gaan zien waar ze dan tevens hun uitwerpselen achterlaten.

Om dit te voorkomen heeft DockParts hier de oplossing voor!

 

Dan bieden wij u dit!

De ‘’eendenwering’’ kunt u gebruiken ter preventie van ‘’watervogels’’ op (vrije) aanlegsteigers en is tevens te gebruiken op zwemplateaus van jachten.

De ‘’eendenwering’’ is ook nog eens eenvoudig te plaatsen en te verwijderen indien de aanlegsteigers/ vingerpieren weer bezet zijn. U zult merken dat wanneer u de ‘’eendenwering’’ plaatst, de aanlegsteigers voor 95% vrij zullen blijven van uitwerpselen.

Overtuigd?

Voor jachthavens bieden wij een voordelig jachthavenpakket. Dit pakket (ES60) kunt u bestellen via ons contactformulier.

Contact

Overtuigd? Neem dan contact met ons op

p/a Veersedijk 83
3341 LL H.I. Ambacht

+31 (0)85 0607500

info@dockparts.nl

Eendenwering.nl is onderdeel van DockParts